Refair Oy

Kylmätekniikkaa vuodesta 1993.

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, jonka kehitys kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuojana ja tukkuliikkeenä on ollut erittäin voimakasta. Perheyhtiöstä on kehittynyt vuosien kuluessa kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, jonka osaaminen on korkeatasoista niin teknisesti kuin kaupallisestikin.

Toimintavarmuus yhdistettynä korkealaatuiseen ja laaja-alaiseen tietotaitoon takaavat, että Refair Oy:n asiakas voi olla tyytyväinen yhteistyökumppaniinsa. Agentuuritoiminnan erityisosaajana Refair Oy pystyy tarjoamaan optimiratkaisuja valmistavalle teollisuudelle. Tavoitteena on kehittää entisestään toiminnan eri osa-alueita asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Yhtiö tarjoaa myös mitoitus- ja suunnitteluapua.

Refair Oy tarjoaa laajan valikoiman alan johtavien valmistajien tuotteita. Toiminta perustuu alan tekniikan kattavaan ja monipuoliseen hallintaan. Kokonaisprojekteissa tuotevalinnat ovat kuhunkin kohteeseen optimoituja; mitoitus on täsmällistä ja nopeaa.

Refair Oy kuuluu Suomen Kylmäliikkeiden Liittoon ja Teknisen Kaupan Liittoon. Valtaosa yhtiön henkilökunnasta on Kylmäyhdistyksen jäseniä. Kansainvälisesti osaamista ylläpidetään osallistumalla messuille ja tekemällä tehdaskäyntejä – usein yhdessä asiakkaiden kanssa. Komponentit valitaan nykyaikaisesti, luontoystävällisesti ja energiataloudellisesti. Tarjolla on moninaisia ratkaisuja pienistä jääkaappikomponenteista suuriin jäähile-, jäärata- ja ilmastointiprojekteihin.

Refair – Paikat kylmiksi lämpimällä asiakaspalvelulla!
Lisätietoja:
Markku Heinonen 040 5569 563 tai sales@refair.fi

Referenssejä

Vieritä ylös